[Afisz teatralny. Incipit] Głęboko sięgają korzenie Sztuka w 3 aktach Arnaud d'Usseau i James Gow przekład Ryszarda Odyńskiego ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu Teatru Gdańskiego Zespołu Artystycznego w sali Teatru Miejskiego we Wrzeszczu.
Keywords: Teatry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.