[Sierpień 80'] : [wizyta wojewody gdańskiego w stoczni] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia idącego na spotkanie ze stoczniowcami Stoczni Gdańskiej wojewodę Gdańskiego Jerzego Kołodziejskiego, sierpień 1980 rok.