Cząstka czasu / Studio Rapsodyczne. (Gdańskie Towarzystwo Przyjaciół Sztuki, 1964)
Program teatralny premiery 1964 r. Studio Rapsodyczne Gdańsk-Wrzeszcz ul. Wajdeloty 13. Reżyseria: Halina Dąbrowska i Janusz Adam Krassowski, scenografia: Janusz Adam Krassowski.