[Afisz. Incipit:] W niedzielę dnia 11.7.1948 r. ... na stadionie w Wejherowie odbędą się zawody piłkarskie Śląsk - Wejherowo ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu drużyn R.K.S. Wysoka - Z.K.S. Gryf.