Gentlemann z Cocody - Rapnicki, Janusz (1926-1969).; Centrala Wynajmu Filmów (Warszawa). Ekspozytura (Gdańsk). (Gdańsk : CWF, 1967)
Plakat czarno-biały z barwnymi elementami. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu.
Data wydania na podstawie odręcznej notatki na plakacie.
Na plakacie dodatkowe informacje: Jean Marais & Liselotte Pulver w przygodowo-sensacyjnym filmie.
Keywords: Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Film francuski; Film włoski; Plakat; Plakaty -- 1945-1990.