[Afisz. Incipit] Powiatowy Komitet Polskiej Partii Socjalistycznej w Kwidzyniu zawiadamia, ze dnia 27 kwietnia 1947 r. odbędzie się uroczyste odslonięcie sztandarów partyjnych ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem obchodu uroczystości w sali kina "Tęcza".