Życie mistyczne podstawą duchowości zakonnej w świetle nauczania bł. Honorata Koźmińskiego / Marek Szymula. - Szymula, Marek (1961- ).
1. Pojęcie życia mistycznego według bł. Honorata. 2. Miłość podstawą wzrostu życia mistycznego. 3. Etapy rozwoju mistycznego.