[Afisz. Incipit] Dnia 14 września 1947 r. odbędą się dożynki powiatowe w Darłowie ... (Darłowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem uroczystości.
Keywords: Sławno (Polska, powiat sławieński) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.