Restaurant Forsthaus in Jäschkenthal - Dr. Trenkler & Co. (Leipzig : Dr. Trenkler & Co., 1902)
Przedstawia restaurację "Forsthaus" przy Jaśkowej Dolinie (Jäschkental), 1902 r.
Data wyd. wg nr serii: 19 819.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Restauracje -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- karty pocztowe