Badania nad dziejami i kulturą Galicji w Austrii / Christoph Augustynowicz. - Augustynowicz, Christoph (1969- ).
Monografie naukowe o Galicji, niepublikowane dysertacje o Galicji, Galicja w powszechnej austriackiej świadomości społecznej, Galicja jako obszar badań interdyscyplinarnych i kulturoznawczych.