Oliva - Glettkau, Partie am Dorfeingange ([S. l. : s. n., 1905)
Przedstawia fragment Jelitkowa w pobliżu stawu, ok. 1915 r.
Data wg przedstawienia i budowy pocztówki.
Keywords: Jelitkowo (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- karty pocztowe