Sinfoniekonzert : Generalmusikdirektor Prof. Hugo Balzer / Danziger Konzertgemeinde. ([wydawca nieznany], 1939)
Program koncert 14.12.1939 r. w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).