Sinfoniekonzert : Generalmusikdirektor Prof. Hugo Balzer - Danziger Konzertgemeinde ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1939)
Program koncert 14.12.1939 r. w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- druki ulotne