Ex Libris J. A B. Sedláčkovi / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Tańczący mężczyzna w węgierskim stroju ludowym z dzbanem w ręku, napis po obu stronach: Ex Libris J. A B. Sedláčkovi. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.