Fernando Arrabal - Cmentarzysko samochodów = Le cimetière des voitures / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1972)
Program teatralny premiery 29.04.1972 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria: Stanisław Hebanowski, scenografia: Marian Kołodziej.