Fernando Arrabal - Cmentarzysko samochodów = Le cimetière des voitures - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1972)
Program teatralny premiery 29.04.1972 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria: Stanisław Hebanowski, scenografia: Marian Kołodziej.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.