[Afisz. Incipit] W dniach 17, 18, 19, 20, 21 i 22 sierpnia 1948 r. Turniej Tenisowy o Międzynarodowe Mistrzostwo Wybrzeża ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o turnieju na kortach Sopockiego Klubu Tenisowego, ul Ceynowy 7. Udział biorą m.in.: Jadwiga Jędrzejowska i Władysław Skonecki.