Ulica Długa Portal domu nr 45 P.T.T.K. po odbudowie / [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1960)
Przedstawia portal Domu Schumannów (obecnie P.T.T.K.) przy ul. Długiej 45, po odbudowie, 1960 r.