Spende für Kriegbeschädigte - Anker, Hanns (1873-1950).; Rüschhoff, Curt (1887-1969). (Berlin : [s.n.], 1918)
Niemiecki plakat propagandowy z czerwca 1918 r. nawołujący do wykupu obligacji wojennych.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty; Wojna światowa (1914-1918) -- Niemcy -- propaganda