20 rzeczy o Warszawie / Justyna Bargielska, Sylwia Chutnik, Jacek Dehnel, Mikołaj Łoziński, Maciej Sieńczyk ; Jacek Kołodziejski zdjęcia ; Dominik Cymer rysunki. - Bargielska, Justyna (1977- ). (Muzeum Warszawy, 2017)
Opowiadania inspirowane 20 przedmiotami ze zbiorów Muzeum Warszawy.