[Afisz. Incipit] Komenda Powiatowa M.O. urzadza ... wielka zabawa taneczna. (Elbląg : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie w Domu Ludowym w Elblągu, 6.10.1946 r.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Polska. -- Milicja Obywatelska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.