Ex Libris Dr. Werner Daniel / W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1984)
W prostokątnym obramowaniu z napisem: Ex Libris Dr. Werner Daniel powtarzającym się na każdym boku, przedstawiony jest mężczyzna siedzący na stołku z uniesionymi rękami, przed nim dwie lwie głowy. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.