[Althof Ansicht der alten Straße mit Schuppen und kleine Buden von Althof mit Blick nach Danzig - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński], 1986)
Przedstawia stare domy w Starym Dworze (Althof) w pobliżu Gdańska, ujęcie w kierunku Gdańska, 11.09.1910 r.
Aut. odb. i data wg inwentarza PAN BG, tyt. wg opisu na negatywie, tam też dalsza część opisu: Stand: Südlich des Weges auf den ausgeschütteten Baggererde.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie