Obwieszczenie Wojewody Gdańskiego z dnia 11 stycznia 1949 roku - Zrałek, Stanisław (1907-1954).; Województwo Gdańskie (Polska). Urząd Wojewódzki (Gdynia : Wojewoda Gdański, 1949)
Afisz z tekstem obwieszczenia dot. ochrony granic państwa.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła