Hubertusjagd 3. 11. 11. E. Boehm. - Böhm, Emil (E. Boehm Poggenpfuhl 80, 1911)
Przedstawia zdjęcie grupowe towarzystwa podczas obchodów Hubertusa (niem. Hubertusjagd) na sopockim hipodromie 03. 11. 1911 r. Na pierwszym planie sfora psów rasy foxhound.