Widok Gdańska z mostu Błędnik - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia widok na Gdańsk z okolic skrzyżowania ulic Rajskiej i Podwale Grodzkie, 1987 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie, autor wg pieczątki.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie