[Afisz. Incipit] Zarzadzenie. Celem uregulowania spraw dotyczacych opieki nad budynkami ... / J. Skarzynski. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z 19.01.1946 r. informujący o nakazie powołania komitetów domowych.