Magiczna kraina Warmia i Mazury = Das magische Land Ermland und Masuren = The magical region of Warmia and Mazury / [zdj. Cezary Dębowski ; przedm. Dorota Kobierowska]. - Dębowski, Cezary (Bernardinum, 2007)
Album fotografii Cezarego Dębowskiego.