[Afisz. Incipit] Zawody bokserskie o mistrzostwo I-ej Ligi Kolejarz Szczecin Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zawodach, które miały miejsce 2.01.1955 r. w hali sportowej we Wrzeszczu, ul. Słowackiego.