Ex - Libris T. Łobosa - Mrożewski, Stefan (1894-1975).; Łobos, T. ([S. l., 1940)
Przedstawia Don Kichota siedzącego na koniu i klęczącego przed nim Sancho Pansę, w tle wiatraki. U dołu napis: Ex - Libris T. Łobosa. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.