Ex Bibliotheca J. G. Herder-Institut Marburg W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1985)
Przedstawia płytę nagrobną, z postacią mężczyzny w todze. Wzdlłuż krawędzi powtarzający się napis: Ex Bibliotheca J. G. Herder-Institut Marburg. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.