Nie chcesz rzadow wielkich fabrykantów? Glosuj 3 razy TAK!. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz propagandowy z okresu referendum.
Brak polskich znaków.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne