Sopot. Plaża Grand Hotelu The beach of the Grand Hotel. - Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze "RUCH", 1960)
Przedstawia Skwer Kuracyjny w Sopocie, w głębi widoczna plaża i fragment Grand Hotelu, ok. 1960 r.
Data wg przedstawienia.
Opis w jęz. pol., ang., fr. i ros.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Plaże -- Polska -- Sopot -- karty pocztowe; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- karty pocztowe; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe