Obywatele! Utworzył się w Gdyni Komitet Uczczenia Pamięci Poległych Obrońców Wybrzeża [...] / Komitet Uczczenia Pamięci Poległych Obrońców Wybrzeża. ([s.n.], 1947)
Afisz nawołujący do datków na cmentarz wojenny 15.03.1947 r.