Obywatele! Utworzył się w Gdyni Komitet Uczczenia Pamięci Poległych Obrońców Wybrzeża [...] / Komitet Uczczenia Pamięci Poległych Obrońców Wybrzeża. - Komitet Uczczenia Pamięci Poległych Obrońców Wybrzeża (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz nawołujący do datków na cmentarz wojenny 15.03.1947 r.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła