Danzig St. Katharinenkirche. - Knackstedt & Näther (Hamburg : Knackstedt & Co., 1912)
Przedstawia kościół św. Katarzyny, widok z dachu kamienicy od strony płd.-wsch., ok. 1912 r.
Data i nr serii na awersie: 19 (Dzg. No 134) 12.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościół św. Katarzyny (Gdańsk, Polska) -- 1900-1945 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie