Polskie Towarzystwo Gimnastyczne "Sokół" urządza pokaz - Polskie Towarzystwo Gimnastyczne "Sokół" (Gdynia). ([Gdynia : s.n., 1947)
Afisz z inf. o pokazie, który miał miejsce 1 grudnia 1947 r. w Szkole Morskiej.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Polskie Towarzystwo Gimnastyczne "Sokół" (Gdynia).; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty