Widok zniszczeń wojennych z wieży Ratusza Gł. w stronę ulicy Ogarnej II [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1948)
Przedstawia widok z wieży Ratusza Głównego w kierunku płd.-zach., widoczna ul. Ogarna, w głębi kościół św. Trójcy, 1948 r.