Ratusz Głównomiejski - zniszczenia wojenne widok z ul. Długiej - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1948)
Przedstawia zniszczony podczas wojny Ratusz Głównego Miasta, ujęcie z ul. Długiej w kierunku Bramy Zielonej, 1948 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie