Rozmowy o rynku książki. 2 - Gołębiewski, Łukasz (1971- ).; Biblioteka Analiz (Warszawa : Biblioteka Analiz, 2004)
Zbiór wywiadów drukowanych w 26 numerach dwutygodnika "Biblioteka Analiz" w 2002 roku.
Keywords: Książki -- produkcja i handel -- Polska -- 1990-.; Wydawcy -- Polska -- 1990- -- rozmowy