[Afisz. Incipit] Ogłoszenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Sztumie podaje do publicznej wiadomości ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o wymianie tymczasowych zaświadczeń na odznaczenia.