Ing. CŠ [Ctibor Šťastný] Ex libris / Ctibor Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) (1940)
Monogram wiązany CŠ, napis u góry między dwiema błyskawicami: Ing., u dołu: Ex libris, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.