Ing. CŠ [Ctibor Šťastný] Ex libris - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Šťastný, Ctibor (1940)
Monogram wiązany CŠ, napis u góry między dwiema błyskawicami: Ing., u dołu: Ex libris, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Ekslibris syna artysty, rozwinięcie inicjału na podstawie cytowanej bibliografii..
Strona Starý Bzenec, 24.02.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w