Sierpień 80 : Stanisław Składanowski / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia robotnika i fotografa Stanisława Składanowskiego pozującego na tle ludzi stojących przed bramą nr 2 Stoczni Gdańskiej, 30 sierpnia 1980 r.