[Afisz. Incipit] Ceny w nowym pieniądzu ważniejszych artykułów pierwszej potrzeby. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o nowych cenach artykułów po reformie walutowej w 1950 r.
Keywords: Polityka pieniężna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Waluta -- polityka publiczna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Ceny -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.