Spirytus metylowy stop trucizna nie pij - Urbaniec, Maciej (1925-2004).; Zrzeszenie Związków Zawodowych. Centralna Rada. Instytut Wydawniczy (Warszawa : Wydawnictwo Związkowe CRZZ, 1967)
Biała laska na fioletowym tle.
Keywords: Bezpieczeństwo pracy -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty; Alkoholizm -- zapobieganie -- Polska -- plakaty