Ex Libris Felix Hübel Holzhey. - Holzhey, Hermann (1878-1935) (1890)
Przedstawia na pagórku w obramowaniu drzew - dom. U góry napis: Ex Libris Felix Hübel, pod wyobrażeniem: Über Allen Gipfeln Ist Ruh. Sygn. aut.: Holzhey ryta pod wyobrażeniem. Autograf aut. pod odciskiem płyty.