Centralne podsumowanie akcji lato OHP 79 / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia młodzież zebraną na podsumowaniu akcji lato OHP 79 w Gdańsku, 1979 r.