Zehnte Auslands-Konzertreise Deutschalnd-Danzig-Polen : 23. August - 9. September 1930. ([wydawca nieznany], 1930)
Broszura z informacjami dotyczącymi chóru Wiener Lehrer-a cappella-Chor i występów w Gdańsku.