[Afisz. Incipit] Kobieto Polska! Jeśli nie chcesz by dzieci Twe ginęły w wojnach za obce sprawy, głosuj na Blok Demokratyczny ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do głosowania na Blok Demokratyczny w wyborach w 1947 r.